Neden ilaçlama yaptırmalıyız;
Haşerelerin çevreye vereceği fiziksel ve görsel zararları engellemek ve ortamdaki böceklerin, gıda maddelerine mikrop bulaştırmasını engellemek için ilaçlama yaptırmalıyız.

Bu işi profesyönel bir ekibe yaptırmak sizler açısından en sağlıklısı olacaktır.Aksi taktirde çeşitli sağlık problemleriyle karşılabilirsiniz.Hatta yanlış ilaçlama ölüme sebebiyet verebilir.Faaliyet belgesi olmayan işletmelere ilaçlama yaptırmayınız.

Ev, iş yeri, hastane, arazi ve birçok işletmelere ilaçlama yapılabilmektedir.Haşerenin türüne göre kokulu, kokusuz ilaçlama uygulanmaktadır.

Hamilelik ve anne sağlığı

Hamilelik döneminde, yaşayacağınız süreç bebek sağlığı için önemlidir. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirebilmek için yapmanız gereken şeyler vardır. Yeryüzüne yeni bir can getirmek bir o kadar zor ve bir o kadar deneyim gerektirmektedir. Dünyaya getireceğiniz bebeğinizin sağlığından önce kendi yani anne sağlığına dikkat etmenizde gerekmektedir. Çünkü siz ne kadar sağlıksanız, çocuk sağlığı da o derecede olacaktır. Sizlerde bu süreci en iyi şekilde geçirmeniz için ilk önce bu konular hakkında bilgi toplamalısınız. Çünkü hamilelik döneminde de bebeklik döneminde de yapmanız bir takım şeyler bulunmaktadır.

Hamilelik sürecinden sonrada bebek sağlığını sağlamanız gerekecek ve bundan bir süre sonrada çocukluk dönemi gelecektedir. Her iki dönemde de, en önemli olan sağlıktır. Bu dönemi talihsiz olaylar ile geçirmemek dikkat etmelisiniz. Çünkü bu dönemde yapılan yanlışlar sonucu gelecekte çocuğunuzun sağlığı adına kalıcı rahatsızlıklar yaratabilirsiniz. O yüzden ülkemizde anne ve baba adayları için genellikle hamilelik dönemi ve bebek sağlığı için bilgilendirici seminerler düzenlenmektedir. Eğer bu seminerlere katılma imkanınız yok ise, evinizden bu ve benzeri bilgilere www.annesaglik.net adresinden ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
ankara ilaçlama